Friday, October 12, 2018

Dezmembrari auto

Inca de la inceput strategia noastra a fost sa cautam sa satisfacem toate nevoile clientilor nostri prin consultanta de un inalt profesionalism oferita de o echipa tanara si dinamica de. Piesele auto din dezmembrari nu inseamna neaparat calitate scazuta, dar, cu siguranta inseamna economii substantiale. Ne asiguram ca piesele sunt inspectate amanuntit.


SC Econet Auto SRL este un service auto autorizat RAR care se adreseaza tuturor categoriilor de clienti persoane fizice cat si juridice, avand capacitatea logistica si resursele necesare de includere in categoria clientilor, societatile romanesti si multinationale ce detin flote auto. Parcurile de dezmembrari auto prezente pe PieseAuto.

Poti gasi usor online, intr-un singur loc, piese auto originale din dezmembrari pentru automobile, autoutilitare, dube si camioane. Piese - Accesorii Autoturisme lei. Auto , moto si ambarcatiuni Vehicule pentru dezmembrare lei.


Dezmembrez VW Passat b5. Clinique Car dezmembrari auto Bacau va ofera o gama larga de piese auto provenite din dezmembrari , de cea mai buna calitate, cu factura si garantie. Piesele noastre sunt atent selectionate si verificate inainte de a pleca spre client.


Pe langa piese auto comercializam si anvelope noi si second-han de cea mai buna calitate. TDI AWX,piese din dezmembrari Passa.

Lucram cu toate parcurile autorizate, iar calitatea este garantata de experienta parcurilor de dezmembrari de pe site cat si de recenziile clientilor. Cautati parcuri dezmembrari auto din Sibiu? Sunteti interesat de piese auto provenite din dezmembrari ? Econet Auto va ofera solutia: la noi gasiti aproape orice piesa pentru masina dumneavoastra, de la motoare, cutii de viteze, elemente de caroserie decupate direct de pe masina pana la grile si butoane!


România, cu două depozite, unul în Maramureș și unul în Cluj, care însumează spații de depozitare de 4. Aici poti gasi oferte noi si second hand din categoria Piese. In parcul auto gasiti masini second-hand de vanzare ! Activitatea principală a parcurilor de dezmembrari constă în comercializarea pieselor provenite din dezmembrari auto , dezmembrarea maşinilor avariate sau scoase din circulaţie şi găsirea celei mai bune soluţii pentru clientul. ADAUGĂ DETALIILE MAȘINII TALE IAR NOI IȚI VOM TRIMITE O OFERTĂ DE PREȚ. DEZ CARS AUTO Constanta furnizor de pise auto originale din dezmembrari.


Motoare, cutii de viteze, transmisii, elemente de caroserie, elemente de interior: Alfa. Parcul nostru de dezmembrari este situat in comuna Feleacu, judetul Cluj-Napoca si va ofera o gama larga de piese auto de schimb pentru autovehicule precumotoare, echipamente de interior, elemente de caroserie si accesorii, cutii de viteza, pompe combustibil, sisteme de transmisie si multe altele. Fiecare piesa este insotita de certificat de garantie si. Astfel, oferim oportunitatea clientilor nostri de a inlocui piesele vechi sau nefunctionale ale masinilor personale la un pret accesibil.


DEZMEMBRARI AUTO DANCOR. Inainte de reciclare si.

Magazin online dezmembrari auto , parc masini avariate, piese auto. Transport in toata tara indiferent de piesa sau locatia in care te afli. Cele mai importante firme care fac dezmembrari auto isi prezinta oferta de piese auto second hand in site-ul nostru. Accesează site-ul Materom dezmembrări, iar cu ajutorul motorului de căutare vei reuși să identifici cu precizie piesele auto potrivite pentru mașina ta. Consilierii tehnici te vor contacta, vor verifica compatibilitatea produsului, iar acesta va fi livrat în cel mai scurt timp posibil.


Centru de piese auto din dezmembrari in Ploiesti. Oferim spre vanzare la preturi mici toata gama de piese si accesorii din dezmembrari pentru toate marcile auto. DESPRE NOI Parcul de dezmembrari este un parc auto autorizat.


Comercializam o gama larga de piese second hand pe care le dezasamblam de pe autoturisme scoase din uz, in mare parte aduse din afara tarii, acestea sunt controlate și sortate în funcție de categoria din care fac parte. OEM pana la cei low cost. Toate piesele sunt originale si vin insotite la cerere de certificat de conformitate emis de importator. Piesele universale, aflate in meniul din partea de sus a paginii cuprind numeroase categorii de accesorii auto printre care: uleiuri de motor, baterii.


SC PRISCOM SRL dezmembrator autorizat de masini comercializeaza piese de schimb second hand provenite din dezmembrari auto.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.